Newsblog Leopard

Home » Oekraïne » First moments after MH17 crash

First moments after MH17 crash

Berichten

De afgelopen week is de informatieoorlog omtrent MH17 en het demoniseren van Rusland en hun president Vladimir Putin (APEC Beijing en G20 Brisbane; 10-16 november 2014) in volle hevigheid voortgezet. Alle trucs worden uit de kast gehaald, zoals het ‘valse bewijsmateriaal’ (satellietfoto’s), MIT, Massachusetts Institute of Technology van dit weekend (counter-propaganda).

Maar ook betrouwbaar materiaal bestaat, zoals dit weekend, een nieuwe amateur (telefoon)video (zie hierboven) enkele minuten na de crash van de MH17 Amsterdam – Kuala Lumpur op 17 juli 2014 in Oost Oekraïne (Hrabove) waarbij 298 mensen om het leven kwamen. Ondertussen worden, vier maanden na de crash, de wrakstukken (eindelijk) geborgen.

Analysis of the causes of the crash of Flight MH17‘ from the Russian Union of Engineers, 15 August 2014