Newsblog Leopard

Home » Algemeen (oud) » John McCain: ‘psychopath’

John McCain: ‘psychopath’

Berichten

John Sidney McCain III (Coco Solo (Panamakanaalzone), 29 augustus 1936) is een vooraanstaand Amerikaans politicus van de Republikeinse Partij. Hij is Senator voor Arizona sinds 1987, daarvoor was hij Afgevaardigde (1983 – 1987) voor het 11e district van Arizona. McCain was de presidentskandidaat van de Republikeinse partij voor de Amerikaanse presidentsverkiezingen in 2008. Hij moest het in deze verkiezingen afleggen tegen Barack Obama.

John McCain is supporting al Qaeda in Syria which is responsible for countless atrocities including the use of chemical weapons. Let’s not forget that. Since the outbreak of the insurgency in Syria, John McCain has been actively involved in meetings with the leaders of Al Qaeda who have been involved in terrorist acts.  Senator McCain is in violation of US anti-terrorist legislation.  He should be arrested for supporting terrorism.

Since the outbreak of the insurgency in Syria, John McCain has been actively involved in meetings with rebel commanders. The Republican Senator met with armed groups in Syria in May 2013 and posed in a controversial “photo op” with leading Al Qaeda commanders. McCain described this encounter on his twitter as an:

Important visit

US Senator John McCain poses with infamous kidnapper in Syria, Mohamed Nour who has been involved in the abduction of a group of Lebanese pilgrims (Aleppo, May 2012)

Bij verschillende ‘Town Hall meetings‘ de afgelopen dagen werd John McCain flink onder vuur genomen door de Amerikaanse burger.

‘Emotional Woman Attacks John McCain on Syria at Town Hall’

‘A local Prescott man called for John McCain to be arrested and tried for treason’

‘McCain Guarantees Russia, China and Iran Will Not Act’ 

Politieke website Mother Jones zette McCains vroegere uitspraken over militaire acties op een rijtje. Daaruit blijkt dat de politicus al heel wat landen in het vizier nam.

MJ

%d bloggers liken dit: