Newsblog Leopard

Home » Algemeen (oud) » Bilderberg Conferentie 2013

Bilderberg Conferentie 2013

Berichten

In het Grove Hotel in Watford Engeland heeft van 6 tot en met 9 juni 2013 de jaarlijkse bijeenkomst plaats van de Bilderberg Group.

Andere Tijden: 6 januari 2004

Bilderberg-conferentie 1954

“In 1954 werd de eerste Bilderberg-conferentie gehouden. Bedoeld om de moeizame relaties tussen Europa en Amerika te verbeteren. In Andere Tijden kopstukken van destijds aan het woord, zoals bankier David Rockefeller en Prins Bernhard. Voor het eerst vertelt hij over de geheimen van Bilderberg”.

Vijftig jaar na de eerste Bilderbergconferentie krijgt de jaarlijkse bijeenkomst van ‘invloedrijke welgestelden’ met de uitzending van Andere Tijden eindelijk enige aandacht van de media. Vijf jaar later worden enkele parlementariërs wakker. In 2009 – 2012 worden door Marianne Thiemen Partij voor de Dieren en Harry van Bommel SP vragen gesteld aan de minister-president(en), echter inhoudelijke antwoorden zijn nooit gekomen. In Nederland is het altijd rustig gebleven rondom de mysterieuze bijeenkomsten van de ‘Bilderbergers’.

PressTVGlobalNews:  7 maart 2013

Bilderberg Group: The Secret Rulers of the World

“In 1954, the most powerful men in the world met for the first time under the auspices of the Dutch royal crown and the Rockefeller family at the luxurious Hotel Bilderberg in the small Dutch town of Oosterbeek. For an entire weekend, they debated the future of the world. ‘When it was over, they decided to meet once every year to exchange ideas and analyse international affairs. They named themselves the Bilderberg Group. Since then, they have gathered yearly in a luxurious hotel somewhere in the world to try to decide the future of humanity’”.

%d bloggers liken dit: